Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Χρήστος Νικολαΐδης, Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη, όπου κατοικεί και εργάζεται ως δημοσιογράφος. 

Είναι πτυχιούχος...
Δημοσιογραφίας του ιδιωτικού κολεγίου «ΕΚΕΣ – Pigier» και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master Of Arts in Journalism) από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου.

Διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος Οργάνωσης και Προγράμματος, Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης και Προϊστάμενος του Τμήματος Ειδήσεων της ΕΡΤ-3, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Μακεδονία», συντάκτης στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «ΤΑ ΝΕΑ», καθώς για λογαριασμό της τελευταίας κάλυψε, ως Πολεμικός Ανταποκριτής την κρίση ΝΑΤΟ- Γιουγκοσλαβίας το 1999. 

Εργάστηκε επίσης ως ρεπόρτερ στα τηλεοπτικά δίκτυα «Αντέννα», «Άλφα» και “TV-100”, ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης και της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και ως ραδιοφωνικός ρεπόρτερ στους σταθμούς «FM-100» και «Panorama ‘86». 

Το διάστημα 2009 – 2011 παρουσίαζε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100 την εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας «Δήγμα Δωρεάν». 

Επίσης συνεργάστηκε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Παστέρ» στην εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Σήμερα παρουσιάζει μαζί με τον Αντώνη Οραήλογλου την καθημερινή, ειδησεογραφική εκπομπή "Εδώ Μακεδονία" στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό "Εγνατία Τηλεόραση" και διδάσκει Δημοσιογραφία στο ΙΙΕΚ Ξυνή.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο- τραπεζικό υπάλληλο Φιλιώ Μουτσοκάπα και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου